20.04.2017

UQUEST в Карпатах. Тепер можна замовити квест в Буковелi, Яремчi i тд.

UQUEST в Карпатах. Тепер можна замовити квест в Буковелi, Яремчi i тд.

Нарешті настав довгоочікуваний тепло, і Українські Карпати готові приймати туристів. Ми і самі дуже любимо нашу країну, особливо такі колоритні і барвисті місця, як Карпати. Саме тому ми вирішили трохи допомогти удосконалювати сферу розваг в цьому райському куточку. Адже днем кожен турист і відпочиваючий знайде собі безліч цікавих і корисних занять в Карпатах. А ось що робити ввечері, щоб це було захоплююче і оригінально? Наша відповідь – замовляти живий квест для своєї компанії.
UQUEST зробить ваш вечір незабутнім. Граючи з нами живий квест, ви вдосталь насміється, перевірите свою кмітливість, відчуєте неймовірні пригоди. Тільки уявіть собі – днем ви насолоджуєтеся чистим повітрям і пейзажами Буковеля, а ввечері ви вже крутий шериф на Дикому Заході або капітан піратського корабля. До речі, живий квест – це відмінна гра, яка поєднується з будь-яким святом – Днем народження, корпоративів або просто вечіркою.
Також ми пропонуємо квести по Буковелю, Яремче та іншим курортним місцях. Завдання в цих квестах дуже цікаві і зовсім не прив’язані до знання місцевості. Навпаки, розгадуючи загадки і виконуючи завдання, ви в ігровій формі весело познайомитеся з новими місцями. Можливо, ви знайдете скарб, а може бути, ви зійдетеся у фінальній битві з місцевим чаклуном … Хто знає, куди приведе вас гра, але ми точно впевнені, що вам сподобається.
Отже, якщо ви з компанією друзів бажаєте нового досвіду, емоцій і пригод в Карпатах – телефонуйте нам!